b_masaze

Masaže

Globinska masaža hrbta* 45 min 50 €

Klasična masaža* 60 min 80 €

Blagodejno vpliva na prejemnika, saj vzpodbuja obnovo ravnovesja na telesni in duševni ravni. Predvsem vpliva na mišice, saj se ob masaži sprostijo, telo se regenerira, posledično odpravlja stres, napetosti in nespečnost.

Klinična aromaterapija 90 min 120 €

Aromaterapija je popolna terapija relaksacije za dušo in telo. V kombinaciji z eteričnimi olji in masažnimi tehnikami telo spremenimo v stanje popolnega miru in harmonije. Eterična olja delujejo na vseh področjih: fizičnem, psihičnem, emocionalnem in duhovnem. Čistijo telo preko limfnega sistema, sproščajo fizično in psihično napetost ter balansirajo misli.

Refleksoterapija* 50 €

Primerna za ljudi vseh starosti. Zmanjšuje stres, poživlja koncentracijo, pomirja in obnavlja krvni obtok ter imunski sistem, je odlična preventivna in uspešna protibolečinska terapija. Ena najbolj učinkovitih metod. Priporočljivo je opraviti najmanj 5 zaporednih masaž (cca. na 2-7 dni med eno in drugo masažo).

Indijska masaža glave 50 €

Masaža obraza,vratu in dekolteja, je idealna kombinacija sprostitve obraza, vratu in lasišča. Z masažo nahranimo in poživimo kožo, ji povrnemo lesk ter videz zdrave kože.

*masaže primerne tudi za nosečnice