Pri nas cenimo vaše mnenje!

Pri Numes prisluhnemo vam, vašim težavam ter seveda tudi grajam, predlogom, še najraje pa pohvalam …

Fanika, 32 let
Salon z veseljem obiščem vselej, kadar si zaželim masaže telesa, obraza, refleksoterapije, pedikure, manikure ali ličenja. Vem, da bo vedno odlično poskrbljeno tako za moje telo, kot za mojo dušo. Toplino, ki jo izžareva Mojca, mi da vedeti, da sem vedno dobrodošla in sprejeta. V njeni družbi se sprostim in resnično uživam.
Breda, 46 let
Kadar mi Mojca uredi obraz, imam nežno in voljno kožo. Uredi mi še obrvi, po potrebi jih pobarva. Obraz mi zmasira in tako popusti vsa napetost. Tudi gubic ne opažam več toliko. Počutim se mlajša.
Sonja, 70 let
Poleg pokojnine, sem si prislužila tudi okvaro hrbtenice. K Mojci hodim na masažo hrbta že 10 let. Lani sem bila v bolnici in le Mojci si lahko zahvalim, da me je postavila nazaj na noge.
Tanja, 35 let
Večina nas ima kar nekaj težav, ko je potrebno iti na masažo. Pri Mojci se res počutim intimno in mi ni nerodno. Pri njej se sprostim, umirim in se počutim prerojeno. Toplo priporočam.
Tilka, 68 let
Sama si zelo težko uredim nohte na nogah, še posebno veliko težav imam s palcema, ker se mi nenehno vraščata. Mojca mi to uredi in s tem kvalitetno in kakovostno prežene bolečine.
Renata, 40 let
Dokler nisem dobila darilnega bona, sem mislila, da ne potrebujem nobene masaže. Šele Mojca mi je povedala, da imam v ramenskem predelu \'\'vozle\'\'. K njej sedaj redno hodim. Pisarniško delo danes veliko lažje opravljam.